Kiekkokoulu

Markon ja Jennin kiekkokoulu

LeKi järjestää Markon ja Jennin kiekkokoulun kaudella 2021-2022. Kiekkokoulu on tulevalla kaudella pääsääntöisesti suunnattu 2017-2013 syntyneille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille. Markon ja Jennin kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon sekä luistelun perustaitoja leikkien, pelien sekä harjoitusten avulla. Kevään kiekkokoulu alkaa maanantaina 10.1.2022

Kiekkokoulun kevätkauden 2022 ilmoittautuminen avattu!

Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulu järjestetään keväällä 2022  Lempäälän Jäähallissa. Kiekkokoulu pidetään kevätkaudella 10 kertaa (talvilomaviikon maanantain 28.2. olemme tauolla) ja ensimmäinen kiekkokoulu pidetään 10.1.2022 klo 17.40-18.40 halli 1.

Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulun hinta kevätkaudelta on 115€ + jäsenmaksu 15€. Mikäli kaikkia harjoituksia ei pystytä järjestämään, peruuntuneilta harjoituskerroilta saa hyvityksen seuraaviin maksuihin tai rahat takaisin. Kiekkokoulusta on mahdollisuus siirtyä LeKin juniorijoukkueiden mukaan kauden päätteeksi maalis-huhtikuussa. Joukkueiden harjoituksiin on mahdollista mennä kokeilemaan kevään aikana.

Ilmoittautuminen tapahtuu myclub järjestelmän kautta, ensimmäiseen kohtaan täytetään osallistuvan lapsen tiedot ja alle huoltajan tiedot.

Kevätkaudelle 2022 Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulun ilmoittautuminen tästä linkistä.

Pakollisia varusteita kiekkokouluun ovat:

  • Ristikollinen kypärä
  • Hanskat
  • Kaulasuoja
  • Luistimet
  • Maila

 

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat ovat koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.