Kiekkokoulu

LEKI LEIJONAKIEKKOKOULU KEVÄT 2024

LeKi järjestää Markon ja Jennin Leijonakiekkokoulun kaudella 2023-2024. Kiekkokoulu on tulevalla kaudella pääsääntöisesti suunnattu 2019-2016 syntyneille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille. Markon ja Jennin kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon sekä luistelun perustaitoja leikkien, pelien sekä harjoitusten avulla. 

KIEKKOKOULUN KEVÄÄN 2024 ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AVOINNA!

Leijonakiekkokoulu järjestetään keväällä 2024 Lempäälän Jäähallissa. Kiekkokoulu pidetään torstaisin. Kevätkauden ensimmäinen treenikerta on torstaina 11.1.24 klo 17:30-18:20 Lempäälän jäähalli 1.

Kiekkokoulun hinta uusille pelaajille on 99€. (84€+jäsenmaksu 15€).

Uusien pelaajien ilmoittautuminen tapahtuu myclub järjestelmän kautta, ensimmäiseen kohtaan täytetään osallistuvan lapsen tiedot ja alle huoltajan tiedot.

Ilmoittautuminen kiekkokoulun kevätkaudelle 2024: tästä linkistä

(syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen)

Kiekkokoulusta on mahdollisuus siirtyä LeKin juniorijoukkueiden mukaan kauden päätteeksi maalis-huhtikuussa. Joukkueiden harjoituksiin on mahdollista mennä kokeilemaan sovitusti myös kauden aikana.

 

JATKAVIEN KIEKKOKOULULAISTEN RYHMÄ

Ennestään lajia harrasteneilla kiekkokoululaisilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan jatkavien ryhmään. Jatkavien kiekkokoululaisten ryhmä harjoittelee yhdessä LeKin U7 joukkueen kanssa puolikkaalla kentällä kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat torstaisin klo 18.20-19.20 halli 1 ja lauantaisin n. klo 9.30-10.30 riippuen päivän pelien määrästä. Harjoitukset ovat torstaisin ja lauantaisin. 

 

YHTEYSTIEDOT:

suvi.skaffari@lekikiekko.fi

 

 

Pakollisia varusteita kiekkokouluun ovat:

  • Ristikollinen kypärä
  • Hanskat
  • Kaulasuoja
  • Luistimet
  • Maila

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat ovat koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.