Kiekkokoulu

Markon ja Jennin kiekkokoulu

LeKi järjestää Markon ja Jennin kiekkokoulun kaudella 2020-2021. Kiekkokoulu on tulevalla kaudella pääsääntöisesti suunnattu 2016-2012 syntyneille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille. Markon ja Jennin kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon sekä luistelun perustaitoja leikkien, pelien sekä harjoitusten avulla.

Kiekkokoulun kevätkauden 2021 ilmoittautuminen avattu!

 HUOM! Kiekkokoulun alkamispäivää jouduttu siirtämään! Uusi aloituspäivä on sunnuntai 24.1. klo 10.00-11.00 Lempäälän molemmissa jäähalleissa. Toiminta tapahtuu maksimissaan 10 hengen pienryhmissä.

Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulu järjestetään keväällä  Lempäälän Jäähallissa. Kiekkokoulu pidetään kevätkaudella 12 kertaa (hiihtolomaviikon olemme tauolla) ja ensimmäinen kiekkokoulu pidetään 24.1.2021 klo 10.00-11.00.

Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulun hinta kevätkaudelta on 115€ + jäsenmaksu (jos ilmoittauduit jäseneksi Kiekkokoulun syyskaudella, ei uutta ilmoittautumista tarvita). Mikäli kaikkia harjoituksia ei pystytä järjestämään, peruuntuneilta harjoituskerroilta saa hyvityksen seuraaviin maksuihin tai rahat takaisin. Kiekkokoulusta on mahdollisuus siirtyä LeKin juniorijoukkueiden mukaan jouluna tai kauden päätteeksi maalis-huhtikuussa.

Kevätkaudelle 2021 Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulun ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

Pakollisia varusteita kiekkokouluun ovat:

  • Ristikollinen kypärä
  • Hanskat
  • Kaulasuoja
  • Luistimet
  • Maila