LeKin A-nuoret jatkavat tutussa komennossa kaudella 2020 – 2021

LeKin A-nuorten nykyiset valmentajat Mikko Sulonen (päävalmentaja) ja Juha Taponen (valmentaja/mv-valmentaja) jatkavat myös kaudella 2020 – 2021.

Junioripäällikkö Nils Hagman kertaa jatkosopimusten taustoja:

– Sulosen ja Taposen sopimuksien varmistuttua halusimme jatkoa seuran valmennustyölle. Pitkän pelaajahistorian omaavat valmentajat olivat selkeä valinta jatkamaan valmennustyötä jotka ovat tehneet A-nuorissa erinomaista työtä tälläkin kaudella.

– Seuran kannalta on tärkeää, että pelaajia viedään eteenpäin, myös valmentajapolku on seurassa hyvällä mallilla.

– Tavoitteena on jatkossa tehdä entistäkin laadukkaampaa juniorivalmennusta ja siten mahdollistaa omien lahjakkaiden junioreiden nousu edustusjoukkueeseen.

Päävalmentaja Mikko Sulonen:

– Olen erittäin otettu seuran luottamuksesta minua kohtaan. Nöyrin mielin jatketaan ja on erittäin tärkeää, että elää vain tätä hetkeä ja kerää lisää tietotaitoa. Joukkueesta vanhenee paljon pelaajia, joten odotan innolla työskentelyä joukkueeseen tulevien uusien nuorten pelaajien kanssa, sekä sitä että pääsen opastamaan pelaajia ja viemään heitä urallaan eteenpäin.

– Paljon pystytään vielä kehittymään, mutta seurassa hoidetaan kaikki moitteettomasti ja valmentaja saa keskittyä olennaiseen eli valmentamiseen. Molemmilla osapuolilla oli yhteinen halu jatkaa sopimusta, joten neuvottelut menivät todella hyvin.

Valmentaja Juha Taponen:

– On kunnia saada jatkaa hienossa organisaatiossa, jossa yhteisöllisyys ja ahkeruus näkyvät arjessa joka päivä. Tavoitteellisen toimintaympäristön vuoksi LeKissä jatkaminen on loistava mahdollisuus oppia ja kehittyä valmentajana. Nuorena valmentajana koen, että on tärkeää sitoutua pitkäjänteiseen työhön ja kerätä rauhassa oppivuosia tulevaisuutta varten.