LeKi U20 -joukkueen valmennus kaudella 2022-2023

LeKi U20 Mestis -joukkueen päävalmentajana jatkaa Joonas Lehtonen. Joonas on toiminut LeKissä U20-nuorten apuvalmentajana, U17 -joukkueen päävalmentajana ja viime kauden U20 -joukkueen päävalmentajana.  Maalivahtivalmentajaksi joukkueeseen on valittu Lasse Sampakoski, Lasse palaa seuraan vuoden tauon jälkeen ja takaa varmasti kovan laadun maalivahtien valmennuksessa. Apuvalmentajien osalta julkaisemme nimet myöhemmin.

Joonas Lehtosen ajatuksia tästä ja tulevasta kaudesta:

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kuluneesta kaudesta kaikkia taustahenkilöitä heidän tinkimättömästä työstään joukkueemme hyväksi.

Kulunut kausi oli joukkueelle monivaiheinen. Tiesin, että alkukaudesta tulee hankala, koska on uudet valmentajat ja todella paljon uusia ensimmäistä vuotta pelaavia pelaajia. Siinä menee aina hetki, että palaset asettuvat kohdalleen ja niin siinä kävi myös meidän osaltamme. Valitettavasti ennen joulua löytynyt hyvä ote pelillisesti katkesi koronan aiheuttamaan seitsemän viikon taukoon. Sen jälkeen aloitimme käytännössä uudestaan alusta.

Joka tapauksessa ilmapiiri oli joukkueessa loistava ja hallille oli aina mukava tulla tekemään töitä. Tällaisia asioita oppii arvostamaan varsinkin silloin, kun kaikki ei mene suunnitellusti. Nuoret pelaajat ottivat isoja harppauksia eteenpäin niin ihmisinä, kuin pelaajina.

Tulevalle kaudelle on selkeä tavoite ottaa seuraava askel joukkueena tuloksellisesti ja entisestään jatkaa määrätietoisesti pelaajien kehitystyötä. Tuntuu, että edellinen kausi loppui osaltamme hieman kesken, joten jo nyt on nälkää päästä tekemään töitä pelaajien kanssa ja katsomaan kuinka pitkälle tarinamme kantaa.

9.-10.4. pidetään try out -tapahtuma ja kesärinkiin valittujen pelaajien kanssa aloitetaan työt huhtikuun lopussa syksyä varten.

Pitkää kevättä kaikille ja nähdään hallilla,

Joonas Lehtonen

Valmennuspäällikkö Mikko Pätsi ensi kauden U20 -joukkueen valmennuksesta:

Hienoa saada Joonas jatkamaan LeKissä ja jatkamaan U20 -joukkueen ja pelaajien kehittämistä. Joonas jatkaa varmasti vuosien aikana vakiintunutta laadukasta päivittäistä arkea, joka kehittää pelaajia ja auttaa heitä ottamaan askeleita eteenpäin omalla urallaan. Myös Lassen paluu maalivahtivalmentajaksi seuraan on mahtava uutinen joukkueen maalivahtien kannalta. Uskon että ensi kaudella nähdään entistä vahvempi LeKi U20 -joukkue!

 

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet try out -tapahtumaan 9.-10.4.2022 löytyy joukkueen kotisivulta