LeKi U20 -joukkueen valmennus kaudella 2023-2024

 

LeKi U20 Mestis -joukkueen päävalmentajaksi kaudelle 23-24 on valittu Joni Aho. Joni saapuu LeKiin JYPin organisaatiosta, missä hän toimi kuluvalla kaudella JYP Akatemian päävalmentajana U18 SM -sarjassa. Maalivahtivalmentajana jatkaa erinomaista työtä tehnyt Lasse Sampakoski.

 

Joni Ahon kommentit ensi kaudesta:

Joni: Olen erittäin otettu seuran osoittamasta luottamuksesta ja kiinnostuksesta minua kohtaan. Tulen hyvällä fiiliksellä ja melkein voisi sanoa että jopa ”pienen pojan innolla” uuteen ympäristöön tuomaan omaa osaamistani valmentamisen suhteen. Lehtosen johdolla ollaan tehty nousujohteista työtä parin viime kauden aikana ja siitä myös osoituksena Sm-sarjan karsinnat keväällä. Sarja ensi kaudeksi on vielä auki, mutta tarkoituksena on lähteä jatkamaan laadukasta työtä arjessa ja ottamaan seuraavia kehitysakelia Lempääläisessä kiekossa. U20 Sm-sarja ja Mestis on minulle tullut tutuksi pelaajana ja U20 Mestis myös valmentajana. Sarjojen vaatimustaso on kova, joten menestyminen vaatii paljon laadukasta työtä.Tavoitteet tullaan asettamaan pelaajien kanssa kauden alussa yhdessä,mutta tarkoitus on jatkaa laadukasta pelaajapolkua meidän edustusjoukkueeseen asti. Valmentajana vahvuuksiani on peli ja sen vaativat asiat. Myös olen hyvin pelaajalähtöinen ja helposti lähestyttävissä oleva valmentaja varusteltuna hyvällä huumorintajulla. Joukkueessani tehdään hommia tosissaan muttei kuitenkaan hampaat irvessä.

Huhtikuussa pidetään try-out tapahtuma ja kesärinkiin valittujen pelaajien kanssa aloitetaan harjoittelu toukokuun alusta.

 

Aurinkoista kevään odotusta kaikille ja nähdään hallilla!

 

Joni Aho

 

Valmennuspäällikkö Mikko Pätsi ensi kauden U20 -joukkueen valmennuksesta:

Hienoa saada Joni LeKiin jatkamaan Joonaksen tekemää loistavaa työtä U20 -joukkueen kanssa. Keskusteluissa Jonin kanssa kävi nopeasti selväksi, että hänen toiminta- ja ajatustapansa kiekosta niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella jatkavat vuosien aikana vakiintunutta korkeaa kriteeristöä ja sopivat LeKin U20 -joukkueen arkeen. Lassen jatkaminen maalivahtivalmentajana on myös loistava uutinen joukkueen maalivahtien kannalta!

 

Ensi kauden try out -tapahtuma järjestetään Lempäälässä 14.-16.4, lisätiedot ja ilmoittautuminen joukkueen kotisivuilla lekikiekko.fi/joukkueet/leki-u20/