Kartoitamme pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä mahdolliselle LeKin Naisten joukkueelle kaudelle 2022-2023. Kuluvalla kaudella LeKi on saanut tyttökiekkotoiminnan pyörimään Lempäälän jäähallilla ja tämä on herättänyt alueella mielenkiintoa myös mahdollista naisten joukkuetta kohtaan. Seuran siirtyessä Ilveksen sateenvarjon alle myös yhteistyö tyttö- ja naiskiekkoilussa kehittyy. 

Tavoitteenamme on saada ensi kaudelle joukkue, joka aloittaisi sarjatoiminnan yhteistyössä Ilveksen Naisten liigajoukkueen kanssa. Mahdollinen sarjataso selviää kun Jääkiekkoliiton Naisten sarjatoiminta julkaistaan tulevalle kaudelle ja olemme saaneet joukkueen nimettyä.

Jotta saisimme LeKin Naisten joukkueen perustettua tarvitsemme riittävän määrän pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä. Olemme saaneet jo kyselyitä joukkueesta ja näemmekin aiheelliseksi järjestää infotilaisuuden aiheesta, johon ovat tervetulleita saapumaan kaikki Naisten joukkueesta ja joukkuetoiminnasta kiinnostuneet. Infotilaisuus järjestetään 12.4.2022 klo 18:00 alkaen Lempäälän jäähallin neuvottelutilassa, joka sijaitsee 1. hallin pääsisäänkäynnin yläpuolella. Toivomme mahdollisimman monen välittävän tietoa aiheesta kaikille mahdollisesti asiasta kiinnostuneille.

Toivomme että ilmoitat tulostasi sähköpostilla osoitteeseen: mikko.patsi@lekikiekko.fi