Terve!

Olen Erik “Eki” Linnemäki ja LeKin uusi junioripäällikkö. On mahtavaa päästä tekemään työtä juniorijääkiekon parissa. Jääkiekko on kuulunut elämääni jo reilut 20 vuotta ja olen päässyt näkemään lajia niin juniorin kuin valmentajankin silmin. Hyppäsin LeKin arkeen syyskuun alussa ja olen jo ehtinyt tutustumaan suureen osaan joukkueista. Voin hyvillä mielin todeta että kannatti lähteä mukaan, sillä seurasta paistaa tekemisen meininki. Aion myös jatkossa olla innostava tukihenkilö junioreille, valmennukselle ja vanhemmille, joten nähdään hallilla!

Jääkiekkourani sai starttinsa kun isäni kysyi Hockey Nightin jälkeen haluaisinko mennä kokeilemaan Säkylän jäähallille millaista olisi pelata jääkiekkoa. Viiden vanhana pääsin Lännen Kiekon junnujen mukaan ja jo ensimmäisissä treeneissä liekki syttyi. Jääkiekko on alusta asti ollut kivaa. Tätä varmasti auttoi se että pysyin pystyssä omin avuin, sillä olin käynyt luistelukoulussa ja ulkojäillä harjoittelemassa.

Lukioikäisenä muutin Tampereelle ja siirryin Tapparan junioreihin, samalla sain paikan Sammon Keskuslukion urheiluluokalta. Tampereesta tulikin nopeasti uusi kotipaikkani. Peliurallani sain pelata SM-tasolla C-junnuista lähtien ja pääsin myös pukemaan leijonapaidan muutamaan otteeseen Suomen poikien ja nuorten maajoukkueissa. Tie Tapparan A-junioreista vei Nokian Pyryn edustusjoukkueeseen Suomi-sarjaan, jossa pelasin vielä yhden kauden.

Peliuran jälkeen olen työskennellyt myynnillisissä asiantuntijatehtävissä sekä valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta projektinjohtamisen Tradenomiksi. Juniorijääkiekon valmennuskuviot ovat tulleet tutuksi, sillä olen toiminut apuvalmentajana Tapparan U14 ja U15 joukkueissa.

Kaikki kokemukset jotka olen saanut kokea ja kaverit joihin olen saanut tutustua jääkiekon kautta, ovat minulle todella tärkeitä ja arvokkaita. Haluan olla mukana kehittämässä ja viemässä eteenpäin juniorijääkiekkoa, sillä se on antanut minulle valtavasti iloa. Lähdetään yhdessä kehittämään LeKistä Pirkanmaan paras kasvattajaseura!